新人報到

任何談天說地

版主: 版面管理員

新人報到

文章him » 09年8月20日23:55 週四

各位前輩你地好~~~ :smt006

剛剛申請o左呢度既acc, 我係06報讀球證班既溫仲謙, 大家可以叫我阿謙或者謙仔就可以喇~~

以後我o係球例, 或者做球證上有咩問題, 都會向大家請教, 希望大家唔會嫌我煩啦 :smt003
Never put off till tomorrow what may be done today!
This is the time for us to fight ~
him

文章cho cole » 09年8月21日10:02 週五

歡迎加入本網頁成為發表者,有時間多點上網發表偉論! :smt006
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

Re: 新人報到

文章WaterWorld » 09年8月21日20:40 週五

him 寫:各位前輩你地好~~~ :smt006

剛剛申請o左呢度既acc, 我係06報讀球證班既溫仲謙, 大家可以叫我阿謙或者謙仔就可以喇~~

以後我o係球例, 或者做球證上有咩問題, 都會向大家請教, 希望大家唔會嫌我煩啦 :smt003

歡迎謙仔.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~W~A~T~E~R~W~O~R~L~D~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
頭像
WaterWorld

文章kytsuihome » 09年8月21日23:31 週五

歡迎歡迎....
加油....一齊努力...
kytsuihome

文章colour » 09年8月22日00:12 週六

Welcome Him!
colour

文章>< » 09年8月22日22:47 週六

歡迎加入。
頭像
><

文章cho cole » 09年8月23日08:12 週日

依!講到實咁噢??
:smt017 :smt017
cho cole
頭像
cho cole

文章kwong kin » 09年8月23日12:00 週日

謙師兄,您好!多多指教!
kwong kin

文章cho cole » 09年8月23日21:49 週日

應該不分彼此互相扶持努力! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章>< » 09年8月23日22:27 週日

cho cole 寫:依!講到實咁噢??
:smt017 :smt017

加入留言版成為會員 :smt001
頭像
><

文章20ping » 09年8月24日12:34 週一

歡迎謙仔
一齊努力, 向著自己目標出發 :smt007
20ping

文章cho cole » 09年8月24日12:35 週一

20ping 寫:歡迎謙仔
一齊努力, 向著自己目標出發 :smt007

Keep going :smt008 :smt008
I am waiting for the list :smt019 :smt019
cho cole
頭像
cho cole

文章cho cole » 09年8月24日16:46 週一

舊人新人都一樣,要為本會服務為大前題! :smt008 :smt008
不知大家同意嗎?? :smt017 :smt017
cho cole
頭像
cho cole

文章him » 09年8月25日00:06 週二

多謝咁多位歡迎我呢~~~ :smt001
Never put off till tomorrow what may be done today!
This is the time for us to fight ~
him

文章him » 09年8月25日00:10 週二

cho cole 寫:舊人新人都一樣,要為本會服務為大前題! :smt008 :smt008
不知大家同意嗎?? :smt017 :smt017

哈哈~~ 呢個當然啦~~~ :smt003

九月五號我一定到呢~~
him

下一頁

回到 吹水樂園 (Gossip)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客