YYL - 09/10

有關本會接納委派裁判執法之賽事

版主: 版面管理員

文章cho cole » 09年9月2日18:10 週三

跑到唔代表判到!跑唔到一定判唔到! :smt019 :smt019
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章20ping » 09年9月3日01:06 週四

位置唔好, 判決再好, 都係冇信服力!!!
20ping

文章cho cole » 09年9月3日16:26 週四

所以唔好學我! :smt014 :smt014
cho cole
頭像
cho cole

文章kwong kin » 09年9月3日23:07 週四

cho cole 寫:所以唔好學我! :smt014 :smt014

有時根本唔係跑同判嘅問題....
kwong kin

文章20ping » 09年9月3日23:48 週四

有太多"外來因素" :smt014
20ping

文章cho cole » 09年9月4日17:21 週五

kwong kin 寫:
cho cole 寫:所以唔好學我! :smt014 :smt014

有時根本唔係跑同判嘅問題....

是自己的問題!
經過今次覺得自己未夠級數,仍要努力!
但對於某些事就好失望!
大家加油,無分彼此!
6/9/09再從大口環開始!不過時間要濃縮!
cho cole
頭像
cho cole

文章sang sang » 09年9月5日10:03 週六

今年我可以再現江湖,友誼league將會有我的影子,去爭取多的訓練及考驗。
:smt006 :smt006 :smt003 :smt003
sang sang

文章cho cole » 09年9月5日20:34 週六

不如試下爭取做最佳裁判獎 :smt008 :smt008
cho cole
頭像
cho cole

文章kwong kin » 09年9月5日21:18 週六

sang sang 寫:今年我可以再現江湖,友誼league將會有我的影子,去爭取多的訓練及考驗。
:smt006 :smt006 :smt003 :smt003

生哥,希望可以伙拍你.. :smt003 :smt003
kwong kin

文章ahsir » 09年9月6日08:06 週日

sang sang 寫:今年我可以再現江湖,友誼league將會有我的影子,去爭取多的訓練及考驗。

:smt006

當然在這圈子里~ 永不言棄

:smt005
ahsir

文章cho cole » 09年9月6日16:50 週日

幾年沒到大口環主體場館,實在變得好多!好舒服!
我可以說現它的草地質數可以比以前的旺角並不多!應該說比得上大球場和小西灣!
:smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章colour » 09年9月7日04:04 週一

cho cole 寫:幾年沒到大口環主體場館,實在變得好多!好舒服!
我可以說現它的草地質數可以比以前的旺角並不多!應該說比得上大球場和小西灣!

港大連續兩年都重鋪草皮.......
日前都試過場地.......算是一級球場!
colour

文章cho cole » 09年9月7日15:12 週一

重回友誼聯賽重拾信心!多謝編配給予支持和機會 :smt008 :smt008
cho cole
頭像
cho cole

文章尋開心 » 09年9月7日17:20 週一

cho cole 寫:幾年沒到大口環主體場館,實在變得好多!好舒服!

環顧現有咁多個football pitch
最好草質同地面都係晒草灣
冇得揮
頭像
尋開心

文章cho cole » 09年9月7日20:30 週一

有機會你都可以試下大口環都無得彈 :smt018 :smt018
cho cole
頭像
cho cole

上一頁下一頁

回到 賽事編配 (Competition Affairs)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客