是年度大專盃

有關本會接納委派裁判執法之賽事

版主: 版面管理員

是年度大專盃

文章ahsir » 08年11月21日13:45 週五

:smt003

話時話 - 男女都開鑼了
今年在周六 - 仍白石或沙灣徑 ~ !!

:smt007
ahsir

文章cho cole » 08年11月21日16:38 週五

又一年了! :smt006 :smt006
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章ahsir » 08年11月25日21:31 週二

:smt005

Sandy Bay - long time no see !!

ahsir

文章cho cole » 08年11月25日23:04 週二

ahsir 寫::smt005

Sandy Bay - long time no see !!

Yes :smt006 :smt006
Long time no see Gary in Sandy Bay :smt010 :smt010
cho cole
頭像
cho cole

文章20ping » 08年11月26日00:38 週三

大專杯的比賽質素都好高, 我好想擔任大專杯足球比賽的裁判....
20ping

文章cho cole » 08年11月26日07:13 週三

想做當然好!相信你現在的能力絕對無問題! :smt008 :smt008
當然一切由編配安排啦!同時也要保持本會品牌! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章20ping » 08年11月27日00:09 週四

我係CITY U學生, 身份上有衝突... :smt010
都係等畢左業之後先諗:smt005
20ping

文章cho cole » 08年11月27日19:39 週四

20ping 寫:我係CITY U學生, 身份上有衝突... :smt010

咁你就要等下啦! :smt008 :smt008
cho cole
頭像
cho cole

文章chi man » 08年11月27日22:46 週四

20ping 寫:我係CITY U學生, 身份上有衝突... :smt010

你有無踢城大呀?? :smt006 :smt006
chi man

文章cho cole » 08年11月27日23:16 週四

聰哥超班唔俾踢! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章20ping » 08年11月28日00:07 週五

城大太強, 唔收留我 :smt003

其實係我自己諗清楚, 都選擇左做裁判, 唔會再放太多時間去踢足球方面!!
但我會KEEP住跟港裁踢波, 因為可以同各位師兄,前輩見下面, 傾下計, 而且要準備港日盃黎個比賽, 真係好想WIN東京隊 :smt005 :smt005
20ping

文章cho cole » 08年11月28日07:17 週五

20ping 寫:城大太強, 唔收留我 :smt003

其實係我自己諗清楚, 都選擇左做裁判, 唔會再放太多時間去踢足球方面!!
但我會KEEP住跟港裁踢波, 因為可以同各位師兄,前輩見下面, 傾下計, 而且要準備港日盃黎個比賽, 真係好想WIN東京隊 :smt005 :smt005

Well done :smt023 :smt023
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 08年11月28日09:04 週五

20ping 寫:城大太強, 唔收留我 :smt003

:smt005

聰仔太謙又識諗
波 - 下算 了,學業最重要啊 !!

:smt005 :smt007
ahsir

文章cho cole » 08年11月28日11:25 週五

裁判工作重要,學業更重要! :smt008 :smt008
又搓定磋 :smt017 :smt017
cho cole
頭像
cho cole

Re: 是年度大專盃

文章ahsir » 08年12月4日14:39 週四

ahsir 寫::smt003

話時話 - 男女都開鑼了
今年在周六 - 仍白石或沙灣徑 ~ !!

:smt007

Poly U 勁喎 !!
:smt016
ahsir

下一頁

回到 賽事編配 (Competition Affairs)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客