球證裝備, 要就快!!!

比賽前,你準備好一齊裝備嗎?你知道需要甚麼嗎?到此尋找吧

版主: 版面管理員

球證裝備, 要就快!!!

文章體記林 » 09年5月19日17:17 週二

各位手足, 我現正在大阪, 係, 豬流感疫區, 呵呵...所以不敢外出, 走遠, 返港又要自動隔離七日!!
酒店邊有個體育用品商店, 竟然賣好多阿迪球證用品, 哨子, 手繩, coins, 筆, 紅黃牌, molten旗, 我看簡直齊晒, 有興趣的快回覆...
20號之前都可以幫你買到...
快快快...... :smt020 :smt020 :smt020 :smt020 :smt020
體記林

文章體記林 » 09年5月19日18:16 週二

抄了一堆價錢回來
球證旗 4500
紅黃牌 2500
哨子 2000
鉛筆 400
指扣 800
coins 800
腕扣 1000
記錄貼 700
:smt020 :smt020 :smt020 :smt020
體記林

Re: 球證裝備, 要就快!!!

文章colour » 09年5月19日18:27 週二

體記林 寫:各位手足, 我現正在大阪, 係, 豬流感疫區, 呵呵...所以不敢外出, 走遠, 返港又要自動隔離七日!!
酒店邊有個體育用品商店, 竟然賣好多阿迪球證用品, 哨子, 手繩, coins, 筆, 紅黃牌, molten旗, 我看簡直齊晒, 有興趣的快回覆...
20號之前都可以幫你買到...
快快快...... :smt020 :smt020 :smt020 :smt020 :smt020

唔該兩對灰色襪! thanks
有冇一D特別D既coins?
colour

文章體記林 » 09年5月19日19:41 週二

咦, 襪真係冇喎
呵呵, coins是一面黃色一面白色底色, 阿迪logo, 要嗎?
體記林

文章20ping » 09年5月19日21:29 週二

大家可以睇下黎個網址: http://www.sskamo.co.jp/s/i/crf-ac/

麻煩佳林兄, 我想買一支球證旗(4500) AND 一個記錄貼 (700)
唔該!! :smt006
20ping

文章colour » 09年5月20日00:11 週三

體記林 寫:咦, 襪真係冇喎
呵呵, coins是一面黃色一面白色底色, 阿迪logo, 要嗎?

這不要緊呢...
coin 沒有特別的話也不用了....
如果有特別J league 的,便給我買一個吧!
謝謝你......麻煩晒....
日本特派記者:佳林師兄....哈哈
colour

文章Dennis Yip » 09年5月20日09:57 週三

佳林兄,如方便的話請代購特價 (4305 yen)日本國家隊 formotion 版球衣 2 件 (2XO, O)THANKS! :smt008
http://www.sskamo.co.jp/s/g/g720990/
奧運精神 : 講求團結和和平,講求無私、公平、和諧、尊嚴和夥伴關係
頭像
Dennis Yip

文章cho cole » 09年5月20日13:20 週三

20ping 寫:大家可以睇下黎個網址: http://www.sskamo.co.jp/s/i/crf-ac/

麻煩佳林兄, 我想買一支球證旗(4500) AND 一個記錄貼 (700)
唔該!! :smt006

旗是一對的!你要嗎?我有!因我都可能無用啦! :smt016 :smt016
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章體記林 » 09年5月20日15:31 週三

20ping係邊個呀?
阿祖唔好搗亂, 呵呵, 你咁講我買定唔買呀?!!哈哈... :smt020
體記林

文章>< » 09年5月20日16:58 週三

20ping是黃炳聰

佳林,我是梓洋,如方便的話可否代買以下紅黃牌?

http://www.sskamo.co.jp/s/g/g521753/
頭像
><

文章Dennis Yip » 09年5月20日17:03 週三

體記林 寫:20ping係邊個呀?
阿祖唔好搗亂, 呵呵, 你咁講我買定唔買呀?!!哈哈... :smt020

炳聰是也!
奧運精神 : 講求團結和和平,講求無私、公平、和諧、尊嚴和夥伴關係
頭像
Dennis Yip

文章cho cole » 09年5月20日17:26 週三

>< 寫:20ping是黃炳聰

佳林,我是梓洋,如方便的話可否代買以下紅黃牌?

http://www.sskamo.co.jp/s/g/g521753/

佳林師兄:可以入D貨啦!帶回來!唔夠我有好多貨在家,有興趣可問我!
其實我以為不方便在網上講買賣,所以無出聲,如眾兄弟有興趣可找我,我仍有好多存貨!
cho cole
頭像
cho cole

文章體記林 » 09年5月20日20:54 週三

jl牌冇喎, 阿迪牌要唔要呀?!
若阿祖有貨, 可以同佢攞啦!! :smt020
體記林

文章cho cole » 09年5月21日07:13 週四

體記林 寫:jl牌冇喎, 阿迪牌要唔要呀?!
若阿祖有貨, 可以同佢?啦!! :smt020
歡迎! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章Dennis Yip » 09年5月21日10:21 週四

佳林兄及阿 b 安全回來才是重要的事!
頭像
Dennis Yip

下一頁

回到 裁判裝備 (Referee Equipments)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客