新形像 !

比賽前,你準備好一齊裝備嗎?你知道需要甚麼嗎?到此尋找吧

版主: 版面管理員

文章ahsir » 08年8月22日08:13 週五

:smt007 :smt008 :smt007

嘻嘻 - 花仔噢 !話著到除唔切喎 !!

:smt006
ahsir

文章cho cole » 08年8月22日15:00 週五

堅料 :smt006 :smt006
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章ahsir » 08年8月31日19:36 週日

ahsir 寫::smt007 :smt008 :smt007

嘻嘻 - 花仔噢 !話著到除唔切喎 !!

:smt006

:smt007

Let's see on Wed. la

:smt003
ahsir

文章cho cole » 08年8月31日23:29 週日

俾住一半先,簽住半年先!哈哈哈! :smt016 :smt016
其實好靚仔!我個人來講,收貨!好開心!第一季正正式式有贊助! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 08年9月5日09:34 週五

:smt008

幾幸福吓 !!

:smt007
ahsir

文章cho cole » 08年9月5日16:10 週五

應得的! :smt006 :smt006好好珍惜! :smt008 :smt008
cho cole
頭像
cho cole

文章 » 08年9月5日19:34 週五

可唔可以講清晰的!等我地呢的out-day人士都知道係乜東東! :smt017

文章KIN_762 » 08年9月5日20:46 週五

水 寫:可唔可以講清晰的!等我地呢的out-day人士都知道係乜東東! :smt017

水爺,佢地講緊今年addxxx贊助成值萬元裁判裝備!真高興!!
每名甲級裁判及考核人員都有!!!!!!!勁!勁!勁! :smt005 :smt005
KIN_762

文章cho cole » 08年9月5日21:43 週五

水 寫:可唔可以講清晰的!等我地呢的out-day人士都知道係乜東東! :smt017

水爺:來季大A三劃贊助甲組裁判員和甲組導師。
裁判員:
1最新歐國盃新款裁判衫灰,紅,黃長短袖各一,共六件
2褲兩件,鞋三對(跑鞋,人造草,十三粒),
3底衫兩件(背心,短袖)
4短褲一件
5套裝一套
6T-shirt一件
7Polo恤一件
8襪兩對
9袋一個
應該就係咁多!如有漏請大家補充,我怕講多左要我俾! :smt016
甲組裁判導師就有衫褲鞋襪袋等

因此領導話我們好幸福,我同時感到要好好珍惜!;出入球場都要穿著大A三劃了!上軌道揸正做!
cho cole
頭像
cho cole

文章20ping » 08年9月6日00:09 週六

呱!!三劃贊助左好多裝備!!
20ping

文章cho cole » 08年9月6日11:42 週六

20ping 寫:呱!!三劃贊助左好多裝備!!

Try your best to been 1 st League :smt006 :smt006
13 laps :smt013 :smt013
cho cole
頭像
cho cole

文章20ping » 08年9月6日23:47 週六

cho cole 寫:
20ping 寫:呱!!三劃贊助左好多裝備!!

Try your best to been 1 st League :smt006 :smt006
13 laps :smt013 :smt013

我會努力, 希望前輩們能多多提點 :smt001
20ping

文章cho cole » 08年9月7日15:26 週日

裝備只是提升個人形象而已,以前無裝備都是要做好自己! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章 » 08年9月7日16:55 週日

獲得如此豐厚服裝的贊助,除去$,可以比美世界盃,提昇士氣不少! :smt026

文章cho cole » 08年9月7日22:37 週日

水 寫:獲得如此豐厚服裝的贊助,除去$,可以比美世界盃,提昇士氣不少! :smt026

FA的行動會令裁判們培養或更有歸屬感! :smt006 :smt006 怨氣都小D!
裝備到手,更加要裝備自己了! :smt008 :smt008
cho cole
頭像
cho cole

上一頁下一頁

回到 裁判裝備 (Referee Equipments)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客