判官場內小便斷正

任何談天說地

版主: 版面管理員

判官場內小便斷正

文章Walter Lee » 09年9月24日10:06 週四

HKFRA Fair Play Please!
頭像
Walter Lee

文章cho cole » 09年9月24日12:24 週四

無問題啦!包不會患上膀胱炎 :smt019 :smt019
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章Doraemon » 09年9月24日13:13 週四

咁都得!真係有點兒過份 :smt014
頭像
Doraemon

文章yeah09 » 09年9月24日15:14 週四

:smt005 男裁判之专利 :smt020 :smt016 :smt016
人逢喜事精神爽……
还可以一直做着梦!
頭像
yeah09

文章cho cole » 09年9月24日17:25 週四

豎中指都係罰三場!相比我的懲罰咁我咪好重!這次終身停賽!
如果真的急都忍唔到!在out of the play 時暫停比賽去洗手間囉!都應該得啦!賽後先報告導師,後監場再後報告賽會,應該咁做會好些,因為有時裁判受傷都會稍作暫停比賽整理傷勢啦!
Referee are part of the game
cho cole
頭像
cho cole

文章leungyin20 » 09年10月2日18:00 週五

KG5
場邊都見唔小LA~~
leungyin20

文章kwong kin » 09年10月2日21:00 週五

leungyin20 寫:KG5
場邊都見唔小LA~~

你有無份???? :smt016
kwong kin

文章cho cole » 09年10月2日23:38 週五

場邊都見唔小LA~~

比賽中還是比賽後,如有裁判這樣做應向執委會反應,正如吸煙一樣要尋找適當的地方!這都是本會裁判員指引!
cho cole
頭像
cho cole

文章Wilson Ho » 09年10月3日13:56 週六

難得佢竟然唔怕羞!!!

哈哈!! :smt003 :smt003
Wilson Ho

文章cho cole » 09年10月3日20:44 週六

We are boy , man .... :smt016 :smt016
cho cole
頭像
cho cole

文章wahwahwah » 09年10月5日22:12 週一

場邊都見唔小LA~~

咩野唔小先? hehehehe
下次帶我去見識見識.
可能係有史以來, 做得最耐的"新"球證.
頭像
wahwahwah

文章cho cole » 09年10月5日22:59 週一

切勿模仿!
cho cole
頭像
cho cole

Impossible

文章富蘭克林 » 09年10月6日11:32 週二

Nothing is impossible, after seeing the YouTube clip. Just need to give a two thumbs up for piss front of the crowd. Of course, I don't agree with him the way he did. Even the natural call is coming, and I am sure at normal situation, we can hold up at least for 10 - 15 minutes or more.

If not, like Ah Cho said...Referee is part of the game. Take care the business, then back to the game. Of course, need to put down on the report or something.

Interesting Referee... :smt017

圖檔
緊記每一場球賽都以一百個percent以上做到最好 - MY GAME IS FAIR PLAY
頭像
富蘭克林

文章cho cole » 09年10月7日23:58 週三

我好欣賞佢! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章體記林 » 09年10月15日21:33 週四

單野流野黎架, 唔好信, 網上惡搞, 仲要打格仔, 屈邊個都得啦...哈哈...好多人中招, 以為真!!! :smt020 :smt020
體記林

下一頁

回到 吹水樂園 (Gossip)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 53 位訪客