咁都得???

任何談天說地

版主: 版面管理員

咁都得???

文章colour » 08年12月11日17:55 週四

Watch on youtube.com

咁都得既咩???
colour

文章20ping » 08年12月11日18:26 週四

好得意, 係咪拍緊"笑林足球"AR :smt005
20ping

文章cho cole » 08年12月11日20:23 週四

唔係噢!幾好噢! :smt006 :smt006
有機會試下先! :smt019 :smt019
大家都平時都帶兩套牌啦!
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章Walter Lee » 08年12月11日21:47 週四

顛0左 :smt017
HKFRA Fair Play Please!
頭像
Walter Lee

文章cho cole » 08年12月12日00:00 週五

Walter Lee 寫:顛0左 :smt017

幾得意呀! :smt005 :smt005
講緊係球員,都唔知自己係紅還是黃,當兩個黃同時出現,雙方都鬆一口氣! :smt019 :smt019
就球例而言,黃牌對嗎? :smt017 :smt017
cho cole
頭像
cho cole

文章20ping » 08年12月12日01:10 週五

但冇理由2個都比黃牌, 唔係只會比其中一個的MA?? :smt017
20ping

文章cho cole » 08年12月12日02:26 週五

20ping 寫:但冇理由2個都比黃牌, 唔係只會比其中一個的MA?? :smt017

照片段所睇,攻方21號想開罰球,守方8號已轉身走緊............
因乜理由俾黃牌???
無按指示聽哨子開球?
離球不足規定距離?
Play on 得嗎?
然後適當時候處理受傷球員得嗎?
?????? :smt017 :smt017 :smt017
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 08年12月29日10:47 週一

:smt013

史篤城被追和 1-1,進攻球員撑防守球員被
逐,攪笑 !!

:smt006 :smt004 :smt001
ahsir

文章cho cole » 08年12月29日12:29 週一

抵趕 :smt014 :smt014
cho cole
頭像
cho cole

文章chi man » 08年12月29日21:31 週一

20ping 寫:好得意, 係咪拍緊"笑林足球"AR :smt005

俾黃牌最高境界 :smt007 :smt007
笑死我啦 :smt033
Listen To The Whistle !!
chi man

文章cho cole » 08年12月30日07:33 週二

其實都得架!證明你帶兩副牌! :smt006 :smt006
哈哈哈哈哈! :smt005 :smt005
cho cole
頭像
cho cole

文章體記林 » 08年12月31日13:46 週三

個人估計, 倒地球員起身後, 同開球球員應有肢體動作, 所以球證作出警告行動!!!!
兩張黃牌一起出, 本身好似冇乜不妥, 在當時的情況下, 反而有助紓緩緊張氣氛, 讓場面輕鬆了不少...快樂足球嘛!!
當然個人覺得毋須鼓勵, 個人風格罷了, 唔知德國足總有沒有後續評價呢?好想知...
體記林

文章尋開心 » 08年12月31日16:39 週三

個人估計, 倒地球員起身後, 同開球球員應有肢體動作, 所以球證作出警告行動!!!!
兩張黃牌一起出, 本身好似冇乜不妥, 在當時的情況下, 反而有助紓緩緊張氣氛, 讓場面輕鬆了不少...快樂足球嘛!!
當然個人覺得毋須鼓勵, 個人風格罷了, 唔知德國足總有沒有後續評價呢?好想知...
cho cole 寫:其實都得架!證明你帶兩副牌! :smt006 :smt006
哈哈哈哈哈! :smt005 :smt005

:smt003 :smt003
三人或以上要caution / send off 就要考你技巧 :smt005 :smt005
頭像
尋開心

文章cho cole » 08年12月31日17:32 週三

變身三頭六臂 :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

奪去六條人命

文章Doraemon » 09年1月23日18:21 週五

落馬洲酒後駕駛的貨櫃車司機,奪去了六條人命,拿走了六個家庭的幸福…
酒後駕駛的刑罰必須要加重
即使喝了一滴酒,都不應駕駛車輛! :smt013
頭像
Doraemon

下一頁

回到 吹水樂園 (Gossip)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客