莫大俠

任何談天說地

版主: 版面管理員

文章橫跑奇峰 » 09年11月8日23:14 週日

莫大俠今日有新球證衫做波啦 :smt003
頭像
橫跑奇峰

文章Dennis Yip » 09年11月8日23:49 週日

尋開心 寫:
cho cole 寫:做波好!人品好!又勤力!不計得失!值得大家學習!

你緊係冇同佢打過majoh
或者冇贏過佢$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
:smt005 :smt005 :smt005

你地有咁多新球證制服
送套俾佢啦 :smt006 :smt006
唔好收埋當睡衣著 :smt010 :smt010 :smt010

A set of new kit has been dispatched to Mr. MOK. Well Done, Franky Lam!
奧運精神 : 講求團結和和平,講求無私、公平、和諧、尊嚴和夥伴關係
頭像
Dennis Yip

文章Dennis Yip » 09年11月8日23:50 週日

橫跑奇峰 寫:莫大俠今日有新球證衫做波啦 :smt003

眼紅呀? :smt019
奧運精神 : 講求團結和和平,講求無私、公平、和諧、尊嚴和夥伴關係
頭像
Dennis Yip

文章cho cole » 09年11月9日07:26 週一

咁快!我都未俾佢! :smt006蟹哥:我預埋你啦!我都就來無用啦!不過放心!新的! :smt008 :smt008
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章20ping » 09年11月9日10:54 週一

點會冇用, 係有排用呀 :smt007
20ping

文章尋開心 » 09年11月9日13:33 週一

我就唔信有俾到新制服Mr.MOK
俾D證據睇?
:smt005 :smt006 :smt005 :smt006
頭像
尋開心

文章Walter Lee » 09年11月9日14:29 週一

尋開心 寫:我就唔信有俾到新制服Mr.MOK
俾D證據睇?
:smt005 :smt006 :smt005 :smt006

upload photo to look look sin la :smt003
HKFRA Fair Play Please!
頭像
Walter Lee

文章andywong » 09年11月9日20:05 週一

老莫著新衫?我拍他也要換新衫! :smt017
神童安
頭像
andywong

文章cho cole » 09年11月10日09:46 週二

算你襟撈 :smt014 :smt014
cho cole
頭像
cho cole

文章Dennis Yip » 09年11月10日10:06 週二

尋開心 寫:我就唔信有俾到新制服Mr.MOK
俾D證據睇?

除左我之外,下列人士、隊伍可以做證︰

松表哥、陳偉健、粱嘉麒

816、antonhill

加埋成 50 人、100 隻眼… :smt005 :smt005 :smt005
頭像
Dennis Yip

文章Dennis Yip » 09年11月10日10:10 週二

andywong 寫:老莫著新衫?我拍他也要換新衫! :smt017

佢老哥個曰講︰我一定有新著新,不過拍有 d 人就要著舊。咁師父你大可以拍佢時“要求”佢著新野!

:smt019 不過以防萬一,佢仲可以講︰我冇新長袖衫! :smt012
頭像
Dennis Yip

文章尋開心 » 09年11月10日13:13 週二

冇呈堂證供
幾大都唔信

限2星期內呈上
否則判你藐視本會
兼重打$500大元
速速
頭像
尋開心

文章cho cole » 09年11月11日16:50 週三

睇怕呢$500唔使罰 :smt019 :smt019
cho cole
頭像
cho cole

文章富蘭克林 » 09年11月11日17:59 週三

尋開心 寫:冇呈堂證供
幾大都唔信

限2星期內呈上
否則判你藐視本會
兼重打$500大元
速速

尋開心, andywong, Walter Lee and 橫跑奇峰...Thanks for all your concern about the new referee jersey uniform sets to Mok Sir. I have plan to delivery to Mok Sir for period of time. :smt006

Not only the jersey, it is including the 3 sets of color, the pant and shocks with it. In my opinion, he is desert to receive it.
No need to upload the photo or even for HK$500 dollars penalty fine. *But I am sure you are just kidding* What about to celerbate with him to have the new uniforms...ask him to buy us a dinner or drink? :smt018

At least, he help to solve my problem, and save more space for my new home... :smt003

圖檔
緊記每一場球賽都以一百個percent以上做到最好 - MY GAME IS FAIR PLAY
頭像
富蘭克林

文章cho cole » 09年11月12日12:43 週四

尋開心會將$500奏獻球員基金就好了! :smt008 :smt008
cho cole
頭像
cho cole

上一頁下一頁

回到 吹水樂園 (Gossip)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 31 位訪客