又有新料

任何談天說地

版主: 版面管理員

文章訪客 » 07年4月2日17:21 週一

唔侖明人點解係要犯賤
訪客

文章cho cole » 07年4月2日20:08 週一

Anonymous 寫:唔侖明人點解係要犯賤

誰人???個D人??
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章訪客 » 07年4月4日12:18 週三

Anonymous 寫:酗酒,過度吸煙,暴飲暴食令他風釆不侖再了

好似話個味野未戒侖哂,入院后想自殺,唉...
訪客

文章cho cole » 07年4月4日16:42 週三

肥馬醫生話好好多囉! :smt017
cho cole
頭像
cho cole

文章訪客 » 07年4月4日16:51 週三

大侖watt,亞足聯網說大馬前教頭賄賂星隊門將,
臨老過唔.....
訪客

文章cho cole » 07年4月4日22:27 週三

Anonymous 寫:大侖watt,亞足聯網說大馬前教頭賄賂星隊門將,
臨老過唔.....

勝在香港有ICAC
cho cole
頭像
cho cole

文章訪客 » 07年4月6日14:22 週五

Roma vs MU , TV見侖到意大利police
揮動警棍打侖到 MU球迷仆街 ,eufa 話
police我地管不倒...即係話...衹侖打啦 !!
訪客

文章cho cole » 07年4月6日17:46 週五

Anonymous 寫:Roma vs MU , TV見侖到意大利police
揮動警棍打侖到 MU球迷仆街 ,eufa 話
police我地管不倒...即係話...衹侖打啦 !!

CNN片段確是意警加羅迷追打MU迷,咁又點解釋???莫非意警都是羅記迷,有歧視!記唔記得Goal套戲入境倫敦一幕???
唯有一句可憐! :smt010 :smt010 同情! :smt013
cho cole
頭像
cho cole

文章訪客 » 07年4月7日10:08 週六

西班牙police亦打侖到熱刺球迷見紅•
呢兩watt似 police 打英國球迷喎,咁
侖乞人憎 ?
訪客

文章訪客 » 07年4月7日12:16 週六

yeah - nothing to do among fans.
Police against England fans.
訪客

文章cho cole » 07年4月7日12:30 週六

報紙報導:西班牙一場丁組聯賽,半場時主裁因一個問題球與助理尢意見,在更衣室內吵交,期後還取消助理之職務,報紙就話主裁用紅牌趕助理走,都唔知真定假???? :smt017 :smt017
cho cole
頭像
cho cole

文章訪客 » 07年4月9日13:11 週一

無侖面比
訪客

文章cho cole » 07年4月9日14:58 週一

Anonymous 寫:無侖面比

大家雖位置不同,分擔職務,應該互相尊重! 在短時間內把錯誤更正,有話賽後討論吧!:smt008 :smt008
cho cole
頭像
cho cole

文章訪客 » 07年4月10日10:32 週二

毒馬出侖左院了,唉,戒得就戒啦
訪客

文章cho cole » 07年4月10日11:19 週二

Anonymous 寫:毒馬出侖左院了,唉,戒得就戒啦

恭喜晒佢!話事話佢搵埋D波糧洗晒未呢???
cho cole
頭像
cho cole

上一頁下一頁

回到 吹水樂園 (Gossip)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 2 位訪客