旺角大球場

任何談天說地

版主: 版面管理員

旺角大球場

文章訪客 » 07年1月27日20:02 週六

圖檔
球証一拳K.O.左愉園球員,助理裁判員都話無眼睇 :smt003
圖檔
專業助理裁判員
圖檔
訪客

文章訪客 » 07年1月27日20:14 週六

無人回應既,影得好唔好呀 :smt008
訪客

文章WaterWorld » 07年1月27日23:55 週六

多謝閣下的有趣相片,你是裁判員嗎??
真係個裁判 KO 個球員嗎?? :smt017 :smt017 :smt076 :smt076 :smt075
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~W~A~T~E~R~W~O~R~L~D~
頭像
WaterWorld

文章訪客 » 07年1月28日00:20 週日

WaterWorld 寫:多謝閣下的有趣相片,你是裁判員嗎??
真係個裁判 KO 個球員嗎?? :smt017 :smt017 :smt076 :smt076 :smt075

1.係呀。
2.愉園果名球員起身想搵反果個公民球員出手打佢架,
點知個球証好快手咁衝左埋去果個愉園球員身邊,
點知推跌左個球員,咁仲唔係俾人K.O.左~~~~哈哈,笑死我,
果一刻個球員真係好似中左一下重拳咁。
訪客

文章訪客 » 07年1月28日00:29 週日

[size=18][color=green]公民 vs 愉園Mongkok Stadium
D相係今日影架
訪客

文章訪客 » 07年1月28日00:29 週日

公民 vs 愉園Mongkok Stadium
D相係今日影架
訪客

文章WaterWorld » 07年1月28日23:10 週日

Anonymous 寫:
WaterWorld 寫:多謝閣下的有趣相片,你是裁判員嗎??

1.係呀。
2.愉園果名球員起身想搵反果個公民球員出手打佢架,
點知個球証好快手咁衝左埋去果個愉園球員身邊,
點知推跌左個球員,咁仲唔係俾人K.O.左~~~~哈哈,笑死我,
果一刻個球員真係好似中左一下重拳咁。

咁若果你係裁判,你又會點做呀?請指教
~W~A~T~E~R~W~O~R~L~D~
頭像
WaterWorld

文章cho cole » 07年1月29日07:26 週一

照片影得好,但內容就像是在挖苦? :smt017 但都好我們要從事件中學習!
若是裁判員打球員的,理應停止比賽或腰暫!但賽事監督可有權更換裁判呢??? :smt017 :smt017

裁判員現在又點會打球員呢?繼香港長春樹澳門一役後又無再發生過啦!但呢位球員想當年又好像是低打噢!但裁判員動手永遠是蝕底啦!結果該位澳門裁判員就無前途...............
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章ahsir » 07年1月29日10:41 週一

Anonymous 寫:無人回應既,影得好唔好呀 :smt008

:smt003

話時話,拍得 v. good. 甚麼機 ?

angle 咁大 ??

:smt007
ahsir

文章訪客 » 07年1月29日14:03 週一

ahsir 寫:
Anonymous 寫:無人回應既,影得好唔好呀 :smt008

angle 咁大 ??

我用手機拍的,sony ericssion810i 黎的
只是用了合併拍照功能來照的,好有趣架。
訪客

文章訪客 » 07年1月29日14:04 週一

ahsir 寫:

angle 咁大 ??

我用手機拍的,sony ericssion810i 黎的
只是用了合併拍照功能來影的,好有趣架。
訪客

文章cho cole » 07年1月29日14:21 週一

新愛機種果然利害! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章訪客 » 07年2月2日14:43 週五

昨晚南流球迷互 [兇],有相睇無 ?
訪客

文章cho cole » 07年2月2日15:32 週五

好像無互兇噢!只是南華迷過度興奮而己! :smt019 :smt019
cho cole
頭像
cho cole

文章訪客 » 07年2月2日22:46 週五

Anonymous 寫:昨晚南流球迷互 [兇],有相睇無 ?

琴日無去睇/.\
訪客

下一頁

回到 吹水樂園 (Gossip)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 41 位訪客