新人報到

任何談天說地

版主: 版面管理員

文章ahsir » 07年9月5日16:36 週三

ahsir 寫::smt003

教新委員上 website !!

:smt007

:smt018

這回合看看又如何 !!

:smt004
ahsir

文章cho cole » 07年9月5日21:17 週三

待我又通水先! :smt006 :smt006
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章ahsir » 07年9月17日14:24 週一

cho cole 寫:待我又通水先! :smt006 :smt006

:smt014

D 渠做起了 !! 水未到 ??

:smt017
ahsir

文章cho cole » 07年9月17日14:36 週一

近來水渠爆得勁,要關水掣!排隊輪住來! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章kytsuihome » 07年9月18日03:09 週二

嘩...乜野叫做"水渠爆得勁,要關水掣!排隊輪住來!"? 遲d洪峰到添呀....
新人報到....我係崔家愉....各位請多多指教.... :smt008
kytsuihome

文章cho cole » 07年9月18日07:22 週二

kytsuihome 寫:嘩...乜野叫做"水渠爆得勁,要關水掣!排隊輪住來!"? 遲d洪峰到添呀....
新人報到....我係崔家愉....各位請多多指教.... :smt008

好!有成效了! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 07年9月24日14:26 週一

kytsuihome 寫:嘩...乜野叫做"水渠爆得勁,要關水掣!排隊輪住來!"? 遲d洪峰到添呀....

:smt004

新人湧現不 ? __ 花一現 !!

:smt009
ahsir

文章wahwahwah » 07年9月24日14:27 週一

hello, 你都算新人, 我才是最"新"的新人. :smt008
可能係有史以來, 做得最耐的"新"球證.
頭像
wahwahwah

文章cho cole » 07年9月25日07:36 週二

你投入過好多人,但..............總比人好! :smt011 :smt011
cho cole
頭像
cho cole

文章wahwahwah » 07年9月25日11:57 週二

cho cole 寫:你投入過好多人,但..............總比人好! :smt011 :smt011

彼此彼此啦!!! :smt005
努力努力!!!!
可能係有史以來, 做得最耐的"新"球證.
頭像
wahwahwah

文章cho cole » 07年9月25日15:18 週二

wahwahwah 寫:
cho cole 寫:你投入過好多人,但..............總比人好! :smt011 :smt011

彼此彼此啦!!! :smt005
努力努力!!!!

你們就是動力! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章kytsuihome » 07年9月26日22:45 週三

咁我都要努力d先得....仲有好唔公平呀....我都唔知你係邊個....
kytsuihome

文章cho cole » 07年9月30日23:35 週日

kytsuihome 寫:咁我都要努力d先得....仲有好唔公平呀....我都唔知你係邊個....

我都唔知邊個,街知巷問啦!跌了一大跤個位囉! :smt008 :smt008
cho cole
頭像
cho cole

文章tinyau43 » 07年10月4日16:06 週四

你唔知道佢係誰,看佢個icon吧,冇理由估唔到吧.... :smt002 :smt002 :smt002
tinyau43

文章cho cole » 07年10月5日07:29 週五

tinyau43 寫:你唔知道佢係誰,看佢個icon吧,冇理由估唔到吧.... :smt002 :smt002 :smt002

Tinyau好野! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

上一頁下一頁

回到 吹水樂園 (Gossip)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 36 位訪客