quiet ???

任何談天說地

版主: 版面管理員

文章cho cole » 04年1月6日14:59 週二

Luk Sir 我當然唔想試罰法無邊,威水勵害,見多人發表文章就知啦 :lol:
蟹王詩意情濃可喜可駕 :roll: 2700M無問題大佬都要邊企 :twisted:
佩服佩服欽敬欽敬 :D :roll: :wink:
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章ahsir » 04年1月7日10:15 週三

消遙裁判

不用多謝 !
11/12 月 cho cole 獲獎,看下月誰人得獎 ??

:lol: :lol: :lol:
ahsir

文章cho cole » 04年1月7日13:19 週三

我已知逍遙裁判係何位前輩 了 :roll: :D :lol: ,
cho cole
頭像
cho cole

文章Dennis Yip » 04年1月7日13:50 週三

仲使講,下月得獎人又係阿祖啦…
所有在網上發表的言論一經發表,唔使五分鐘就一定比佢 COVER 左,呢條友有如本會 24 小時 ONLINE 代言人,比本網網主還要勁,不論何等言論佢都會馬上回覆。
我地呢 D人就遲早等摺啦,係唔係呀!祖哥。
頭像
Dennis Yip

文章cho cole » 04年1月7日14:49 週三

Dennis Yip:
Soory big elephant don't worry you have chance. On your right time do your right jobs.carry on please :!: :wink: 8) :roll:
cho cole
頭像
cho cole

文章Dennis Yip » 04年1月7日16:58 週三

Carry on? How to? In compare with you, I stand at a definately disadvantage platform.... How come.... :wink:
頭像
Dennis Yip

quiet???

文章松仔 » 04年1月7日17:50 週三

Walter 你攪乜鬼,阿祖似網主多過你喎。
松仔

文章WaterWorld » 04年1月7日19:02 週三

對不起,本人情緒病發作,稍作休息,望大家見諒  :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~W~A~T~E~R~W~O~R~L~D~
頭像
WaterWorld

文章WaterWorld » 04年1月7日22:43 週三

不要緊啦,網主主要工作係管理,並非要多發言的,見諒見諒  :wink:
頭像
WaterWorld

文章Dennis Yip » 04年1月8日00:56 週四

歡迎梅哥!請於本網多多發表意見、參與討論。

阿 sir 一招“罰法無邊”果然見效!近日已有多人主動投案於本網註冊,我想下次月會是否仍舊是“港裁規矩”以招待一眾仍未報到的惡徒呢! :lol:
頭像
Dennis Yip

文章松仔 » 04年1月8日18:36 週四

ahsir,"威水"小兒科,人蔘酒+清酒仲過癮。 :twisted: :twisted: :twisted:
松仔

文章Francis LUK » 04年1月8日22:18 週四

你地試過打莊味 ?
飲到訓榻榻米?
Francis LUK

文章Francis LUK » 04年1月8日22:19 週四

重有"宵夜"呀。
Francis LUK

文章ahsir » 04年1月9日17:01 週五

一於係咁話,下次我帶一埕 sake來。

[正月十七於中出,飛人原來是觀音,
猴年痛飲氣消消,齊賀新春喜洋洋]

:oops: :roll: :oops:
ahsir

文章WaterWorld » 04年1月9日17:17 週五

Sake :idea: 我鐘意喎,哈哈  :lol: :twisted:
ahsir 會否預埋我呀?雖則小弟酒量都係麻麻
頭像
WaterWorld

上一頁下一頁

回到 吹水樂園 (Gossip)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 36 位訪客