給大家的越位討論

你熟識球例嗎?你遇過執法難題嗎?不妨到此跟大家分享討論吧!

版主: 版面管理員

Re: 給大家的越位討論

文章尋開心 » 10年4月14日12:38 週三

WaterWorld 寫:請大家看過下列片段後參與討論, 越位與否?

http://www.hkfra.org/upload/ChiZhuen-01.wmv
http://www.hkfra.org/upload/ChiZhuen-02.wmv

因為AR買左冇下一個入球 :smt010 :smt010 :smt010
頭像
尋開心

文章cho cole » 10年4月15日21:59 週四

有咁既可能性!
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章kwong kin » 10年4月16日13:01 週五

仲可能買好大!!!! :smt004
kwong kin

文章cho cole » 10年4月16日20:02 週五

咁就好快大打包!
但可能唔使死!因為歐協點都會俾個機會你!唔似香港.....不過好似近排有點人情味! :smt014 :smt014
cho cole
頭像
cho cole

文章cyhenry » 10年4月16日20:53 週五

cho cole 寫:咁就好快大打包!
但可能唔使死!因為歐協點都會俾個機會你!唔似香港.....不過好似近排有點人情味! :smt014 :smt014

其實比吾比人情邊個決定??
頭像
cyhenry

文章kwong kin » 10年4月17日00:13 週六

cyhenry 寫:
cho cole 寫:咁就好快大打包!

其實比吾比人情邊個決定??

kwong kin

文章cho cole » 10年4月17日22:43 週六

但求自保又無權力的XXXXX人 :smt019 :smt019
對唔住我離題! :smt019 :smt019
cho cole
頭像
cho cole

文章體記林 » 10年6月10日11:36 週四

第一球一定係發緊夢, 第二球就係位置唔夠好囉, 見到遠端越位係好正常的事, 相信大家都犯過呢種錯!
係呢d爛場如何搵參照物, 分秒間保持與尾二防守球員係球場上保持一條線, 係好重要!
唔知大家有d乜野好建議呢?!
去到空曠的18碼外地帶, 我就會隨時留意對面的燈柱呀, 看台座位呀, 垃圾桶呀之類的野
當然最有用的還是場上的白線, 隨時作微調.
concentation!!!
:smt020
體記林

文章cho cole » 10年6月10日17:50 週四

真係欠R噢???
cho cole
頭像
cho cole

文章 » 10年6月11日16:05 週五

cho cole 寫:真係欠R噢???

嘩!啤佢嚇死, :smt017

文章cho cole » 10年6月11日18:29 週五

點嚇得你死??唔入話入都唔使死!小意思!
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 11年11月7日23:01 週一

:smt005

利記 (0) vs. (0) Swansea

女 AR 一個字 :- 判古列 off-side

:smt003
ahsir

文章cho cole » 11年11月8日20:22 週二

ahsir 寫::smt005

利記 (0) vs. (0) Swansea

女 AR 一個字 :- 判古列 off-side

有能者居之 :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 12年4月8日07:55 週日

:smt014

車仔 (2) vs (1) 狼隊
车仔入第一球越位喎,球手 / 手球有得講啫
但越位 = facts . D BP AR咁喳...

ahsir

文章cho cole » 12年4月11日20:29 週三

ahsir 寫::smt014

車仔 (2) vs (1) 狼隊
车仔入第一球越位喎,球手 / 手球有得講啫
但越位 = facts . D BP AR咁喳...

BPL多爭論,但好睇嘛..............ahsir
cho cole
頭像
cho cole

上一頁下一頁

回到 球例研討 (Laws of the Game)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客