出血

你熟識球例嗎?你遇過執法難題嗎?不妨到此跟大家分享討論吧!

版主: 版面管理員

文章體記林 » 06年12月10日03:08 週日

咁驚, 會唔會全部等驗身報告冇恙先準報名呀?唉...... :smt020
體記林

文章cho cole » 06年12月11日00:31 週一

球員,裁判員都有體檢!

自己做
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章體記林 » 06年12月12日20:57 週二

有體檢即係冇問題啦, 又唔係血流不止...到時冇衫換, 或者洗唔乾淨, 係唔係真係唔畀出場??!!
若是超過幾位球員出現這些問題, 超過人數下限, 係唔係要腰斬?!! :smt013
體記林

文章cho cole » 06年12月13日07:31 週三

體記林 寫:有體檢即係冇問題啦, 又唔係血流不止...到時冇衫換, 或者洗唔乾淨, 係唔係真係唔畀出場??!!
若是超過幾位球員出現這些問題, 超過人數下限, 係唔係要腰斬?!! :smt013

安照球例應該是的,寫報告! :smt017 :smt017
cho cole
頭像
cho cole

文章體記林 » 06年12月14日01:15 週四

咁呀?

光頭哥連拿, 讓巴西球員在場內換撕爛的波衫, 結果擾攘了幾分鐘, 比賽因此中斷了幾分鐘, 按照球例, 佢係唔係應該被叮呢, 但佢結果係冇事添, 點解??呵呵???

另一個問題, 如何解釋"不做無謂的干預呢?"
體記林

文章cho cole » 06年12月14日07:30 週四

體記林 寫:咁呀?

光頭哥連拿, 讓巴西球員在場內換撕爛的波衫, 結果擾攘了幾分鐘, 比賽因此中斷了幾分鐘, 按照球例, 佢係唔係應該被叮呢, 但佢結果係冇事添, 點解??呵呵???

另一個問題, 如何解釋"不做無謂的干預呢?"

好簡單他是哥連拿,我們不是!如果是我晨早被叮了!啊啊!

"不做無謂的干預"好熟!有個人的口頭禪
cho cole
頭像
cho cole

文章體記林 » 06年12月14日22:34 週四

係囉, 熊人就冇事, 所以人人爭做熊人囉!!!
呵呵呵呵呵呵呵呵
領導的話
你行就行, 不行也行!
是這樣說的嗎, 記得不大全, 歡迎補充!!呵呵呵呵......
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
體記林

文章cho cole » 06年12月19日08:31 週二

就要看做化了!從做好自己開始!
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 08年8月11日18:43 週一

:smt005

出血 - 少意思
日本之旅冇有大出血 ??

:smt012 :smt005
ahsir

文章cho cole » 08年8月11日19:25 週一

ahsir 寫::smt005

出血 - 少意思

還未止血 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
但出得好開心!!! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章左腳仔 » 08年8月11日21:38 週一

我是無血出。所以 要努力做波 努力劏蟹 。
左腳仔

文章cho cole » 08年8月12日21:48 週二

左腳仔 寫:我是無血出。所以 要努力做波 努力劏蟹 。

蟹哥唔係咁易劏的 :smt014 :smt014
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 09年12月4日08:36 週五

出血 - 少意思

:smt006

日元高企,儲定 d ...

:smt016
ahsir

For a long time

文章富蘭克林 » 09年12月4日10:27 週五

ahsir 寫:

出血 - 少意思

Ah Sir, so early to save the Japanese Money...that will be long way to go... :smt003

圖檔
緊記每一場球賽都以一百個percent以上做到最好 - MY GAME IS FAIR PLAY
頭像
富蘭克林

Re: For a long time

文章colour » 09年12月4日14:38 週五

富蘭克林 寫:
ahsir 寫:

出血 - 少意思

Ah Sir, so early to save the Japanese Money...that will be long way to go... :smt003

圖檔

呢排考試讀上腦,Course Code, FINA0301 Derivatives, 使唔使買定D currency forward contracts?!
colour

上一頁下一頁

回到 球例研討 (Laws of the Game)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客