裁判員位置

歡迎各位分享你的裁判執法技巧

版主: 版面管理員

文章ahsir » 10年4月1日13:47 週四

:smt004

Busacca 用心做,uefa只著重他的優點...

:smt016
ahsir

文章colour » 10年4月1日16:49 週四

ahsir 寫::smt004

Busacca 用心做,uefa只著重他的優點...

yeah, 準, 但跑好少....
成場波都好輕鬆
colour

文章cho cole » 10年4月1日18:13 週四

卡士夠 :smt006 :smt006
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章ahsir » 10年9月22日08:56 週三

ahsir 寫::smt005

Diamond / flat ??
:smt004

:smt003

A capable R should know that !!

:smt005
ahsir

文章cho cole » 10年9月24日17:44 週五

AR不可能睇唔到個足球出界與否??對嗎?? :smt017 :smt017
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 10年11月13日23:08 週六

:smt003

Villa vs. MU
65' 布朗推倒成單刀之楊格,甸恩判點球 + Y
點解唔係 R 吓 ??

:smt003 :smt004 :smt003
ahsir

文章cho cole » 10年11月14日02:43 週日

ahsir 寫::smt003

點解唔係 R 吓 ??

罰番六個月先啦 :smt019 :smt019
cho cole
頭像
cho cole

文章ahsir » 10年11月14日08:41 週日

cho cole 寫:
ahsir 寫::smt003

點解唔係 R 吓 ??

罰番六個月先啦 :smt019 :smt019

:smt018

No. 他是對的,但點解 ? 要明這點啊 ....
ahsir

文章cho cole » 10年11月15日17:04 週一

我也是對的!但都明了!!就咁簡單! :smt010 :smt010
cho cole
頭像
cho cole

文章cyhenry » 10年11月16日22:23 週二

各大大, 有冇link 睇下?? 我估young 係衝向goalline 而唔係衝向goal, 所以y instead of r?? (小的還未看片)
確實是誰被判罰了 也是有異聲
頭像
cyhenry

文章20ping » 10年11月17日00:50 週三

cyhenry 寫:各大大, 有冇link 睇下?? 我估young 係衝向goalline 而唔係衝向goal, 所以y instead of r?? (小的還未看片)

我估係因為進攻球員未完全控制到皮球, 所以未算係破壞左一個明顯"入球"機會!!!
但........ :smt013
20ping

文章ahsir » 10年11月17日08:55 週三

20ping 寫:
cyhenry 寫:各大大, 有冇link 睇下?? 我估young 係衝向goalline 而唔係衝向goal, 所以y instead of r?? (小的還未看片)

我估係因為進攻球員未完全控制到皮球, 所以未算係破壞左一個明顯"入球"機會!!!
但........ :smt013

:smt005

嘻嘻,對,但還有一樣.........
:smt023
ahsir

文章cho cole » 10年11月17日23:16 週三

唉!灰D想!當你俾黃就會叫你有無考慮俾紅!當你俾紅又會話你值唔值得紅!應該尊重當時主裁的位置、觀察、評估所作出的決定!
cho cole
頭像
cho cole

文章WaterWorld » 10年11月18日09:44 週四

仲有其他防守球員係左右, 並未構成明顯入球機會.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~W~A~T~E~R~W~O~R~L~D~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
頭像
WaterWorld

Factor to be consider for Red or Yellow card

文章富蘭克林 » 10年11月18日12:21 週四

Factor to be consider for Red or Yellow card inside the penalty area:

(1) Direction

(2) Distance

(3) Chance to get the Goal

圖檔
緊記每一場球賽都以一百個percent以上做到最好 - MY GAME IS FAIR PLAY
頭像
富蘭克林

上一頁下一頁

回到 執法技巧 (Refereeing Skills)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客