第九屆滬港盃

會員活動討論及留言

版主: 版面管理員

文章ahsir » 10年11月2日13:10 週二

cho cole 寫:
sang sang 寫:於6-12-2010,2000 hrs;與城大進行友誼賽,聯合運動場。

希望有機會參予!

:smt005

以9th 滬港盃人手為主 ~ 砌10th 港滬盃......

:smt020 :smt004 :smt003
ahsir

文章cho cole » 10年11月2日13:14 週二

Thankyou Sir !give me answer:smt006 :smt006
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章ahsir » 10年11月6日23:44 週六

sang sang 寫:於6-12-2010,2000 hrs;與城大進行友誼賽,聯合運動場。

一於話...昇 / 生 / 崔

OK ??

:smt003
ahsir

文章cho cole » 10年11月7日23:40 週日

6/12!堅定流?? :smt017 :smt017
cho cole
頭像
cho cole

文章sang sang » 10年11月12日23:19 週五

當然是堅的,我跟麥國輝哥已聯絡好。
sang sang

文章cho cole » 10年11月15日17:06 週一

希望有得參予! :smt006 :smt006
cho cole
頭像
cho cole

文章Wilson Ho » 10年11月15日23:47 週一

ahsir 寫:

OK ??

Ahsir 不好意思,當晚我唔得!星期一都會夜收工,我驚到時有咩閃失,
趕唔切黎就麻煩,sorry sir! :smt010
Wilson Ho

文章ahsir » 10年11月16日13:25 週二

cho cole 寫:6/12!堅定流?? :smt017 :smt017

跟住大中華定堅...

ahsir

Me too

文章富蘭克林 » 10年11月17日18:25 週三

cho cole 寫:希望有得參予! :smt006 :smt006

Me too, me too... :smt003

圖檔
緊記每一場球賽都以一百個percent以上做到最好 - MY GAME IS FAIR PLAY
頭像
富蘭克林

文章cho cole » 10年11月17日23:19 週三

ahsir 寫:
cho cole 寫:6/12!堅定流?? :smt017 :smt017

跟住大中華定堅...

有球員愛心基金唔怕去!Yeah!
cho cole
頭像
cho cole

MUST GO

文章富蘭克林 » 10年11月18日12:29 週四

cho cole 寫:
ahsir 寫:

跟住大中華定堅...

有球員愛心基金唔怕去!Yeah!

MUST GO GO GO... :smt007

圖檔
緊記每一場球賽都以一百個percent以上做到最好 - MY GAME IS FAIR PLAY
頭像
富蘭克林

文章cho cole » 10年11月18日14:01 週四

到時見!
cho cole
頭像
cho cole

So early to know the working schedule

文章富蘭克林 » 10年11月18日16:19 週四

Wilson Ho 寫:
ahsir 寫:

OK ??

Ahsir 不好意思,當晚我唔得!星期一都會夜收工,我驚到時有咩閃失,
趕唔切黎就麻煩,sorry sir! :smt010

So early to know the working schedule, it is a good chance wo. Can you get a half day off for that!

圖檔
頭像
富蘭克林

文章cho cole » 10年11月18日21:25 週四

可能我多事!
都係個句!見到就見啦! :smt006 :smt006
多謝俾機會我地D會員參予! :smt008 :smt008
cho cole
頭像
cho cole

文章kwong kin » 10年11月19日09:45 週五

cho cole 寫:可能我多事!
都係個句!見到就見啦! :smt006 :smt006
多謝俾機會我地D會員參予! :smt008 :smt008

會務發展絕對有賴會員的積極參與和支持!!
kwong kin

上一頁下一頁

回到 活動預告及花絮 (Just for Fun)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 9 位訪客