【季前球例溫故知新暨場地訓練】

會員活動討論及留言

版主: 版面管理員

文章cho cole » 10年11月12日03:31 週五

EddieBwai 寫:
colour 寫:今天剛收到足總通知,要在星期六當天下午做滬港盃的observer,未能出席。請見諒。

今晚2345剛收到colour通知,要在星期六當天下午做港裁會的match,未能出席。請見諒。 :smt043

"請不要太夜打o黎派波........謝謝!!"(老婆唔喜歡!!) :smt018

無你唔得!
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章20ping » 10年11月12日10:07 週五

cho cole 寫:
colour 寫:今天剛收到足總通知,要在星期六當天下午做滬港盃的observer,未能出席。請見諒。

今晚2345剛收到colour通知,要在星期六當天下午做港裁會的match,未能出席。請見諒。 :smt043

"請不要太夜打o黎派波........謝謝!!"(老婆唔喜歡!!) :smt018

無你唔得!

做波真係唔可以小左一個裁判, 會開唔到波架!! :smt003
20ping

文章20ping » 10年11月12日10:14 週五

可唔可以skip 左"太夜"黎兩個字!!! :smt005
20ping

What time is classified as LATE

文章富蘭克林 » 10年11月12日12:59 週五

Ah Wai, what time is as to be LATE, then you can direct to Colour or Charles, they use to call before 12 midnight :smt003

圖檔
緊記每一場球賽都以一百個percent以上做到最好 - MY GAME IS FAIR PLAY
頭像
富蘭克林

文章>< » 10年11月12日16:37 週五

13/11/2010 因執法足總賽事,未能出席。
頭像
><

Re: What time is classified as LATE

文章colour » 10年11月12日19:45 週五

富蘭克林 寫:

Ah Wai, what time is as to be LATE, then you can direct to Colour or Charles, they use to call before 12 midnight :smt003

圖檔

:smt040 :smt043 :smt042
colour

文章sang sang » 10年11月12日23:02 週五

新會員孫銘琛會出席,他是警裁的
sang sang

文章EddieBwai » 10年11月13日00:51 週六

20ping 寫:

夜唔夜人人唔同定義....冇工返o既真好!!

:smt043
頭像
EddieBwai

文章EddieBwai » 10年11月13日01:02 週六

20ping 寫:

叫牌主delete lor~
頭像
EddieBwai

文章20ping » 10年11月13日01:34 週六

20ping 寫:

說笑說笑!!
笑完就算啦!! :smt003
20ping

Just for fun...

文章富蘭克林 » 10年11月13日13:05 週六

20ping 寫:
20ping 寫:

說笑說笑!!
笑完就算啦!! :smt003

Just for fun... :smt006

請不要打o黎派波........謝謝!!"(老婆唔喜歡!!)

END FOR NOW... :smt003

圖檔
緊記每一場球賽都以一百個percent以上做到最好 - MY GAME IS FAIR PLAY
頭像
富蘭克林

文章ahsir » 10年11月13日23:14 週六

:smt009

到14:30 只正副主席 + 炳聰 ....

ahsir

文章cho cole » 10年11月14日02:49 週日

ahsir 寫::smt009

點止有四個會員包括我!裁判員不應遲到!除非唔到!
cho cole
Keep strong never give up
頭像
cho cole

文章20ping » 10年11月15日12:37 週一

冇計啦, 唔係個個人都係5天工作!!!
好多人星期6都要返半日架:smt009
20ping

文章20ping » 10年11月15日12:43 週一

cho cole 寫:

點止有四個會員包括我!裁判員不應遲到!除非唔到!

唔止咁小, 重有康樂組的倉主峰, 仲賢, 家愉, 恩! :smt004
20ping

上一頁下一頁

回到 活動預告及花絮 (Just for Fun)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客