Listen To The Whistle 首頁 Listen To The Whistle
香港足球裁判會討論區

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

旺角大球場
前往頁面 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  下一頁

發表新主題   回覆主題    Listen To The Whistle 首頁 -> 吹水樂園 (Gossip)
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
訪客

發表發表於: 07年1月27日20:02 星期六    文章主題: 旺角大球場 引言回覆

球証一拳K.O.左愉園球員,助理裁判員都話無眼睇

專業助理裁判員
回頂端
訪客

發表發表於: 07年1月27日20:14 星期六    文章主題: 引言回覆

無人回應既,影得好唔好呀
回頂端
WaterWorld

發表發表於: 07年1月27日23:55 星期六    文章主題: 引言回覆

多謝閣下的有趣相片,你是裁判員嗎??
真係個裁判 KO 個球員嗎??
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
訪客

發表發表於: 07年1月28日00:20 星期日    文章主題: 引言回覆

WaterWorld 寫到:

1.係呀。
2.愉園果名球員起身想搵反果個公民球員出手打佢架,
點知個球証好快手咁衝左埋去果個愉園球員身邊,
點知推跌左個球員,咁仲唔係俾人K.O.左~~~~哈哈,笑死我,
果一刻個球員真係好似中左一下重拳咁。
回頂端
訪客

發表發表於: 07年1月28日00:29 星期日    文章主題: 引言回覆

[size=18][color=green]公民 vs 愉園Mongkok Stadium
D相係今日影架
回頂端
訪客

發表發表於: 07年1月28日00:29 星期日    文章主題: 引言回覆

公民 vs 愉園Mongkok Stadium
D相係今日影架
回頂端
WaterWorld

發表發表於: 07年1月28日23:10 星期日    文章主題: 引言回覆

Anonymous 寫到:
WaterWorld 寫到:

1.係呀。
2.愉園果名球員起身想搵反果個公民球員出手打佢架,
點知個球証好快手咁衝左埋去果個愉園球員身邊,
點知推跌左個球員,咁仲唔係俾人K.O.左~~~~哈哈,笑死我,
果一刻個球員真係好似中左一下重拳咁。

咁若果你係裁判,你又會點做呀?請指教
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
cho cole

發表發表於: 07年1月29日07:26 星期一    文章主題: 引言回覆

照片影得好,但內容就像是在挖苦? 但都好我們要從事件中學習!
若是裁判員打球員的,理應停止比賽或腰暫!但賽事監督可有權更換裁判呢???

裁判員現在又點會打球員呢?繼香港長春樹澳門一役後又無再發生過啦!但呢位球員想當年又好像是低打噢!但裁判員動手永遠是蝕底啦!結果該位澳門裁判員就無前途...............

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
ahsir

發表發表於: 07年1月29日10:41 星期一    文章主題: 引言回覆

話時話,拍得 v. good. 甚麼機 ?

angle 咁大 ??

回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
訪客

發表發表於: 07年1月29日14:03 星期一    文章主題: 引言回覆

ahsir 寫到:

angle 咁大 ??

我用手機拍的,sony ericssion810i 黎的
只是用了合併拍照功能來照的,好有趣架。
回頂端
訪客

發表發表於: 07年1月29日14:04 星期一    文章主題: 引言回覆

ahsir 寫到:

angle 咁大 ??

我用手機拍的,sony ericssion810i 黎的
只是用了合併拍照功能來影的,好有趣架。
回頂端
cho cole

發表發表於: 07年1月29日14:21 星期一    文章主題: 引言回覆

新愛機種果然利害!
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
訪客

發表發表於: 07年2月2日14:43 星期五    文章主題: 引言回覆

昨晚南流球迷互 [兇],有相睇無 ?
回頂端
cho cole

發表發表於: 07年2月2日15:32 星期五    文章主題: 引言回覆

好像無互兇噢!只是南華迷過度興奮而己!
訪客

發表發表於: 07年2月2日22:46 星期五    文章主題: 引言回覆

昨晚南流球迷互 [兇],有相睇無 ?

琴日無去睇/.\
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    Listen To The Whistle 首頁 -> 吹水樂園 (Gossip) 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  下一頁
1頁(共18頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票