Listen To The Whistle 首頁 Listen To The Whistle
香港足球裁判會討論區

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

八號波了
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  下一頁

發表新主題   回覆主題    Listen To The Whistle 首頁 -> 吹水樂園 (Gossip)
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
cho cole

發表發表於: 09年9月16日03:46 星期三    文章主題: 引言回覆

查爾頓 寫到:
返工上網

唔上網有乜做,唔通出去俾雨淋!指引是在警署待命,有事才出動!
上網是唯一消磨時間的娛樂!又唔可以堐情A唔通眼光眼等收工!

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
Doraemon

發表發表於: 09年9月19日19:48 星期六    文章主題: 引言回覆

警察八號風球返工,有冇補假or補水架?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
cho cole

發表發表於: 09年9月20日00:49 星期日    文章主題: 引言回覆

係無的!
記得當日聽收音機話乜乜紀律部隊半日休息乜乜半日停止辦工,又話要同工同酬,老實講我不介意,但事實大家的工種真的好唔同!
乜都關我地事,你講得出口的事就關事!
本人極之同情救護員的工作,確實好辛苦,因為人權和濫用救護車確實好嚴重,過於泛濫!佢地佢得好辛苦,我地都係!

Doraemon

發表發表於: 09年9月21日14:07 星期一    文章主題: 引言回覆

一起努力啦!
今天我們辛苦,明天我們享福
回頂端
cho cole

發表發表於: 09年9月21日18:12 星期一    文章主題: 引言回覆

我唔信啦!
就發生在我眼前,我努力付出同我所得完成相反,無人會同情你付出多少!只會覺得你是應該的!
錯就錯!要認,任打要企定!除非.......Dead!但無咁易

kwong kin

發表發表於: 09年9月21日21:29 星期一    文章主題: 引言回覆

cho cole 寫到:
係無的!
記得當日聽收音機話乜乜紀律部隊半日休息乜乜半日停止辦工,又話要同工同酬,老實講我不介意,但事實大家的工種真的好唔同!
乜都關我地事,你講得出口的事就關事!
本人極之同情救護員的工作,確實好辛苦,因為人權和濫用救護車確實好嚴重,過於泛濫!佢地佢得好辛苦,我地都係!

雖然我做過你講嘅乜乜紀律部隊..但說實話.佢地一d都唔值...............
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
yeah09

發表發表於: 09年9月22日12:03 星期二    文章主題: 引言回覆

一个国内警察界英模,下海到马云的阿里巴巴当徒弟,现在已经是支付宝总裁,
短短几百天,大翻身。

cho cole

發表發表於: 09年9月22日15:23 星期二    文章主題: 引言回覆

yeah09 寫到:
一内警察界英模,下海到々牧漯里巴巴当徒弟,现在已r是支付f裁,
短短几百天,大翻身。

好!我先翻翻自己
ahsir

發表發表於: 09年9月27日20:50 星期日    文章主題: 引言回覆

又由一号開始...........

回頂端
cho cole

發表發表於: 09年9月28日15:27 星期一    文章主題: 引言回覆

應也由一號終結
Francis LUK

發表發表於: 09年9月28日16:34 星期一    文章主題: 引言回覆

嘩,俾你嚇死,
在這條 thread 答咀,以為8號添。
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
cho cole

發表發表於: 09年9月29日12:20 星期二    文章主題: 引言回覆

Francis LUK 寫到:
嘩,俾你嚇死,
在這條 thread 答咀,以為8號添。

一定不是俾我嚇親死,係領導......
ahsir

發表發表於: 09年11月27日10:46 星期五    文章主題: 引言回覆

今朝個市掛幾號波 ???

回頂端
cho cole

發表發表於: 09年11月28日00:22 星期六    文章主題: 引言回覆

昨晚睇Bloomberg時已全球下跌
ahsir

發表發表於: 10年8月30日16:32 星期一    文章主題: 引言回覆

ahsir 寫到:

又由一号開始...........

成呢 ??

回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    Listen To The Whistle 首頁 -> 吹水樂園 (Gossip) 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  下一頁
5頁(共10頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票